LEES HIER ENKELE BLOGS OVER ALGEMENE & KLUSTIPS MET MATERIALEN DIE WIJ VERKOPEN, VEEL LEESPLEZIER!


HOE EN WANNEER UW GAZON VERTICUTEREN

Heeft u ooit gehoord van verticuteren? Of misschien heeft u het zelf al eens gedaan. Verticuteren is een techniek die wordt gebruikt om de grond van een grasmat los te maken en te verbeteren, en het kan ervoor zorgen dat uw gazon dikker en sterker groeit.  

Lees meer »

Betonnen palissades & boordstenen voor in je tuin

Palissade & boordstenen is een stukje beton dat voor heel veel dingen in je tuin goed inzetbaar is. Het is een vormgever voor in je tuin. Palissades is volledig van beton en dient te werken voor afbakening van bijvoorbeeld je oprit, pad of moestuin maar ook voor de afwerking van je bijvoorbeeld het trappetje in de tuin. Daarbij kan de palissade ook gebruikt worden voor overbrugging of afwerking van hoogteverschillen in je tuin. Ik ga je in dit artikel alles uitleggen over de palissade & boordstenen

Lees meer »

Hoe je jouw badkamer als een professional renoveert

Het proces van een badkamerrenovatie kan voor sommigen van jullie een hoop gedoe lijken. Eerlijk gezegd lijkt het een ontmoedigende taak – je moet een ruimte organiseren die niet alleen functioneel en praktisch is, maar ook comfortabel en sereen. Er zijn ook zoveel factoren waarmee je rekening moet houden, hoeveel geld je bereid bent uit te geven, wat voor soort tegels je mooi vindt, of je nu de voorkeur geeft aan een badkuip of een douche! Om de hele ervaring leuker te maken, hebben we hier voor jou een overzicht met tips en adviezen gemaakt, waarmee je jezelf goed kunt voorbereiden en van tevoren kunt plannen. Zo verloopt de verbouwing stressvrij en weet je beter waar je aan toe bent.

Lees meer »