Betonnen palissades & boordstenen voor in je tuin

Gepubliceerd op 4 juli 2022 om 19:39

Palissade & boordstenen is een stukje beton dat voor heel veel dingen in je tuin goed inzetbaar is. Het is een vormgever voor in je tuin. Palissades is volledig van beton en dient te werken voor afbakening van bijvoorbeeld je oprit, pad of moestuin maar ook voor de afwerking van je bijvoorbeeld het trappetje in de tuin. Daarbij kan de palissade ook gebruikt worden voor overbrugging of afwerking van hoogteverschillen in je tuin. Ik ga je in dit artikel alles uitleggen over de palissade & boordstenen

De inzetbaarheid van palissades/BOORDSTEEN

Met palissades of boordstenen maak je van een rommelige tuin een strak en mooie tuin. Je kent het misschien vast wel, je hebt een robuuste tuin met veel hoogteverschillen en daardoor wordt het toch op het ook rommelig. Of je hebt een oprit gelegd met tegels maar alles schuift langzamerhand uit elkaar. Voor veel problemen is palissade of boordstenen de oplossing. Met palissade baken je de hele boel af waardoor het een mooi geheel wordt en je de structuur behoudt van je tuin.

Het hangt dus af waarvoor je zelf wilt gebruiken. Om een voorbeeld te noemen is het verstandig voor een complete band als je met de palissades of boordstenen je pad in de tuin links en rechts wilt afbakenen. Maar gebruik je ze voor een bloempotje kan je ze beter los kopen om zelf je bloempot te creëren. 

Meer design in je tuin

De palissades of boordstenen zijn er in veel verschillende kleuren en vormen. Denk bijvoorbeeld aan lage rechthoekige vormen, of juist ronde hoge vormen. Daarbij kan je kiezen uit veel kleuren zoals grijs, zwart of lichtbruin. Je kan de kleuren combineren in hetzelfde werk, of er voor kiezen dat iedere stukje in de tuin haar eigen kleur krijgt. Daarbij kan je de stijl van je tuin zelf bepalen. Kies je voor donker kleuren met strakke modellen dan krijg je meer een moderne strakke look. Heb je liever een wat rommelige kleurrijke uitstraling dan kun je alle soorten en kleuren kiezen. Het is helemaal aan jou welke vormen en kleuren je wilt, in welke hoeveelheden en waar of hoe je zet gaat plaatsen. Dus laat je creativiteit het werk doen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.